Ювілей глави ОП Єрмака святкували в державній резиденції, а гостей туди доставили гелікоптери ДСНС — ЗМІ

Автор:
Софія Телішевська
Дата:

Голова Офісу президента Андрій Єрмак 21 листопада святкував своє 50-річчя. Імовірно, торжество пройшло у державній резиденції у селищі Гута в Карпатах, а 14 гостей туди доставили гелікоптер ДСНС та гелікоптер МІ-8, який належить до ЗСУ або Нацгвардії.

Про це йдеться у розслідуванні Михайла Ткача для «Української правди».

За інформацією джерел «УП», у політичних колах президент Володимир Зеленський та керівник його офісу Андрій Єрмак 19 листопада залишили Банкову ще до закінчення робочого дня і полетіли в Карпати до державної резиденції Синьогора. Там у неділю, 21 листопада, Андрій Єрмак святкуав ювілей — 50 років.

Утім Володимир Зеленський не летів туди президентським бортом. За даними «УП» 19 листопада до Івано-Франківська прилетів чартер який має стосунок до групи «Приват» Ігоря Коломойського. Борт майже одразу повернувся до Києва.

Чи був президент Зеленський або керівник його офісу Єрмак на борту невідомо.

У розслідуванні йдеться, що серед гостей на святі були заступник керівника Офісу Андрій Татаров (такого заступника у Єрмака немає, імовірно журналісти мали на увазі Олега Татарова) та міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Також розслідувачі зафіксували співвласника студії «Квартал-95» і близького товариша та бізнес-партнера Ігоря Коломойського Тимура Міндіча.

Жодної позиції Офісу президента чи коментаря, у розслідуванні немає. Журналісти зазначили, що направили в ОП запит з проханням відповісти за перелік запитань, але не отримали відповіді. У які терміни був поданий запит не уточнюється.