Зірка кіновсесвіту Marvel Пол Радд став найсексуальнішим чоловіком року за версією журналу People

Автор:
Софія Телішевська
Дата:
Зірка кіновсесвіту Marvel Пол Радд став найсексуальнішим чоловіком року за версією журналу People

Frazer Harrison / Staff / Getty Images

За версією американського журналу People, найбільш сексуальним чоловіком 2021 року став зірка кінематографічного всесвіту Marvel Пол Радд.

Він добре знайомий глядачам із фільмів «Людина-мураха» (2015), «Перший месник: Протистояння» (2016), «Людина-мураха та Оса» (2018), «Месники: Завершення» (2019) і «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» (2022).

Такий статус здивував актора, оскільки він не чув на свою адресу компліментів про сексуальність.

«Думаю, коли люди почують, що мене назвали найсексуальнішим чоловіком року, скажуть: «Що?» Повірте, це не хибна скромність. Так багато хлопців, гідних цього статусу, окрім мене», — зазначив актор.

Пол Радд вже 18 років перебуває у шлюбі та виховує двох дітей: 17-річного сина Джека і 12-річну дочку Дербі. Акторові 52 роки, він продовжує зніматися в кіно. Невдовзі на екрани вийде франшиза «Мисливці за привидами: Спадкоємці» з ним у головній ролі.

  • У квітні минулого року видавництво Marvel Comics виклало у вільний доступ понад сотню випусків своїх найпопулярніших коміксів.
  • У вересні 2019 року стало відомо, що один з головних героїв коміксів — Людина-павук — більше не зʼявиться в сазі про всесвіт Marvel.