Airbnb оновився — зʼявилася перевірка швидкості WiFi, захист на $1 мільйон і низка покращень

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Онлайн-майданчик короткострокової оренди житла по всьому світу Airbnb оновив інтерфейс, функціонал і додав низку покращень напередодні зимових канікул.

Презентація пройшла на сайті Airbnb, а виконавчий директор Браян Ческі у своєму Twitter коротко виклав суть нововведень.

Airbnb запустив автоматичний переклад 60 мовами опису та відгуків на житло, прибравши кнопку «Натисніть, щоб перекласти». Поліпшено перевірку фотографій на відповідність умовам житла, зʼявилася перевірка швидкості WiFi у домоволодіннях, а пошук став ще більш гнучким — можна бронювати на 12 місяців наперед.

Також додали чотири нові категорії житла: поза зоною доступу, поряд із гірськолижними схилами, люкс і незвичайні будинки.

Також покращено вкладку «Поїздки». Відтепер на ній є вся необхідна інформація, таймер зворотного відліку для бронювання, персональні пропозиції та інші розділи.

Сервіс Airbnb покращив програму страховки AirCover, зробивши її безкоштовною та доступною для всіх господарів житла на платформі. Нею власники можуть бути застраховані до $1 мільйон у разі пошкоджень майна, навіть з урахуванням постраждалих гостей. Також вона може покрити на цю ж суму тимчасову втрату доходу (через ремонт) і збитки. Програма дозволяє висунути претензію протягом 14 днів, навіть якщо приїхали нові гості.

Повний список 150 оновлень тут.