«Слідство.Інфо»: Керівництво Малої опери «схаменулось» і дозволило показати розслідування про Зеленського

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Проєкт «Слідство.Інфо» повідомив, що керівництво столичної Малої опери все ж дозволило показати фільм-розслідування про президента України Володимира Зеленського — «Офшор 95».

Премʼєра відбудеться у неділю, 3 жовтня, о 19:00 у Малій опері — як це і було заплановано.

Кількість місць обмежена, вхід лише для зареєстрованих. Для решти охочих буде можливість переглянути фільм на YouTube-каналі «Слідство.Інфо».

Нагадаємо, що 2 жовтня «Слідство.Інфо» анонсувало показ фільму «Офшор 95» — це частина міжнародного проєкту Pandora Papers. Фільм називають «розслідуванням про таємниці офшорного бізнесу президента Зеленського та брудні гроші олігарха Коломойського». Премʼєра мала відбутись у Малій опері, однак за кілька годин до показу там заявили, що не будуть показувати фільм про президента.

  • Pandora Papers — це глобальний витік документів, з яких стало відомо про секретні активи, таємні угоди та приховані статки найбагатших людей з усього світу. У цих секретних документах також фігурують втікачі, засуджені, знаменитості, зірки футболу, судді, податківці та очільники найбільших міст світу.