Як цікаво провести осінні канікули — щоб відпочили й діти, і батьки. Ідеї від КМДШ

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

Школа КМДШ розробила декілька ідей про те, як спланувати дозвілля учнів, вихідні чи осінні канікули (до них залишилося трохи понад місяць), щоб відпочили не лише діти, але й батьки.

Осінні тематичні табори

КМДШ

КМДШ пропонує п’ятиденну програму з елементами соціальних активностей. «Дитина, яка вміє приймати рішення на основі цінностей, буде успішною», — наголошують у КМДШ. Тема осіннього кемпу — «Секрети домашніх тварин».

Дітям запропонують дізнатися про найбільш популярні професії, повʼязані з тваринами, і познайомитися із соціальною роботою притулків. Можна буде створити іграшки або відкрити для себе тварин-митців. Дітей познайомлять з особливостями поведінки котів і собак та з різновидами порід. Також будуть вечірки з конкурсами, сюрпризами та подарунками.

  • Де: Київ і Львів.
  • Як взяти участь: заповнити анкету, кількість місць фіксована.
  • А ще: закрита територія під охороною, триразове харчування, супровід менторів.

Школа вихідного дня — суботні активності

КМДШ

Професіонали КМДШ планують вихідні київських і львівських школярів уже дев’ять років. Якщо субота у КМДШ — це значить, що буде нова тема, наприклад «Космос». Навколо неї будують усі активності: досліди (цікаво ж створити космічний простір у баночці), speaking club (вивчити назви планет англійською), творча майстерня (опанувати спеціальні техніки, щоб зображувати космос), спорт (квести на космічну тему) тощо.

  • Коли: щосуботи.
  • Як взяти участь: заповніть анкету, найближчої суботи ви потрапите на КМДШ_Weekend.
  • Бонус: можна придбати абонемент.

Студії та гуртки

КМДШ

КМДШ пропонує кілька десятків напрямів різних активностей — від програмування та флорболу до професійної балетної студії. Заняття проходять на локаціях КМДШ у спеціально облаштованих приміщеннях — конкретно під кожен вид активностей. Із дітьми займаються досвідчені тренери, деякі з них мають досягнення на міжнародній арені. Записатися можна на сайті КМДШ.

КМДШ — це приватна школа повного дня. З ліцензією, міжнародними досягненнями та поглибленим вивченням англійської мови. Школа вже випустила три одинадцятих класи. Випускники навчаються у найкращих вищих навчальних закладах України та світу. В Україні три великі школи КМДШ — дві в Києві та одна у Львові. На сайті КМДШ можна дізнатися, в яких умовах навчають дітей, які методики застосовують вчителі та з якими партнерами співпрацює школа. Онлайн можна подати заявку на вступ або просто прийти на екскурсію.

Автор:
Марина Колесниченко
Теги:
канікули
навчальний рік

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter — ми виправимо