Прокуратура Туреччини встановила, що 25-річна українка вчинила самогубство. Вона імітувала сцену з фільму

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У Туреччині генеральна прокуратура міста Бодрум заявила, що 25-річна українка Христина Новицька, яку 2 січня 2021 року знайшли мертвою у кайданках і з поліетиленовим пакетом на голові, вчинила самогубство. Вона імітувала сцену з фільму 2003 року «Життя Девіда Гейла» з Кевіном Спейсі в головній ролі.

Про це повідомляє турецька служба CNN.

Перша версія, що її міг убити бойфренд, не підтвердилася, і слідство почало вивчати другу — про самогубство. У постанові прокуратури зазначалося, що Новицька надягнула пакет на голову і скувала руки ззаду наручниками. Також у вітальні у розібраному стані знайшли трубу — можливо, вона розглядала інші способи самогубства. Прокуратура вказує, що двері будинку були замкнені зсередини, вікна закриті залізними ґратами, двері та вікна на кухні теж були замкнені зсередини.

Поліція не знайшла доказів, що її хтось вбив або підбурював чи допомагав у самогубстві.

Жила українка в елітному котеджному селищі на південному узбережжі Бодруму. Вона зникла 30 грудня 2020 року — сусіди перестали її бачити. Тоді вони зателефонували її мамі, яка своєю чергою зателефонувала домовласникові. Той увійшов у будинок за допомогою слюсаря, виявив дівчину на стільці зі скутими за спиною руками і пакетом на голові. Він викликав поліцію та медиків, які констатували смерть Новицької.