Dragon Capital завершила купівлю марки мінеральних вод «Трускавецька»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Інвестиційна компанія Dragon Capital Томаша Фіали завершила операцію з купівлі Трускавецького заводу мінеральних вод (марка «Трускавецька»).

Про це повідомляє пресслужба Dragon Capital.

Dragon Capital закрила операцію з міжнародною групою компаній IDS Borjomi International з придбання 100% акцій групи компаній «Аква-Еко», яка займається виробництвом мінеральної води.

«Придбання виробника мінеральних вод є лише першим кроком нашої інвестиційної стратегії. Найближчим часом буде затверджена масштабна програма з розширення та модернізації виробничих потужностей підприємства, також буде вибудувана потужна дистрибуційна функція, що має суттєво зміцнити позиції «Трускавецької» на ринку мінеральних вод України», — заявив керівний директор з прямих інвестицій Dragon Capital Євген Баранов.

  • Вода «Трускавецька» видобувається зі свердловин ландшафтного заповідника курорту Трускавець, відкритого в 1827 році. Ця природна столова вода входить до категорії гідрокарбонатних вод складного катіонного складу. Сама марка є однією з найбільш впізнаваних і популярних мінеральних вод України.
  • До цього Томаш Фіала став новим власником «Української правди». Dragon Capital також володіє журналом «НВ», сайтом NV і «Радіо НВ».