«ПСЖ» натякнув на перехід Мессі. Футбольний клуб скликав пресконференцію на 11 серпня

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Французький клуб «Парі Сен-Жермен» натякнув у своєму Twitter, що один з кращих футболістів світу Ліонель Мессі підписав з клубом контракт.

«ПСЖ» опублікував тизер, в якому фігурують шість Золотих мʼячів (Мессі — єдиний гравець в світі, який є володарем цих нагород) і футболку збірної Аргентини, за яку виступає футболіст. Прямо в тизері Мессі не показаний.

На завтра, 11 серпня, клуб скликав пресконференцію. Вона розпочнеться о 11:00 за місцевим часом (12:00 за Києвом).

Сам Мессі вже прибув до столиці Франції і привітав фанатів у футболці із написом «Париж».

  • 5 серпня стало відомо, що аргентинський футболіст і один з найкращих гравців світу Ліонель Мессі офіційно пішов із «Барселони». Президент клубу Жоан Лапорта пояснив це тим, що клуб з фінансових причин не може дозволити собі продовжити контракт з Мессі.
  • Улітку 2020 року аргентинець вже хотів покинути клуб. Він посилався на пункт в особистому контракті. Керівництво клубу вирішило, що футболіст не може піти безкоштовно, оскільки він повідомив про відхід, порушуючи пункт договору, термін дії якого нібито закінчився ще 30 травня. «Барселона» була готова відпустити гравця, але за рекордну суму — понад €222 мільйони.
  • 8 серпня президент «Барселони» Жоан Лапорта заявив, що Ліонель Мессі продовжить карʼєру у французькому клубі «Парі Сен-Жермен».
  • Пізніше батько Мессі підтвердив його перехід в «ПСЖ». Офіційно зарплата футболіста не називається, але за даними ЗМІ, вона може скласти 35 мільйонів євро за сезон.