Автобусний лоукост FlixBus запускає три нові рейси з України до Європи

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Автобусна лоукост-компанія FlixBus із 20 липня запускає три нові рейси з України — два зі Львова й один з Києва.

Про це повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман на пресконференції у Львові, пише Zaxid.net.

Він також зазначив, що компанія планує зробити Львів своїм транспортним хабом.

Компанія відкриває три нові рейси: Львів — Вроцлав, Львів — Будапешт та Київ — Пльзень. На честь відкриття найближчі три дні вартість квитків становитиме 150—200 гривень.

«За два роки в Україні ми встигли залучитися підтримкою 10 місцевих партнерів-перевізників і разом побудувати міцну мережу міжнародних та внутрішніх маршрутів. У подальших планах — відкривати нові лінії та збільшувати частоту відправлень за кордон, зокрема в Польщу, Угорщину, Німеччину, Молдову, а також відкривати більше внутрішніх маршрутів Україною, щоб всі українці могли подорожувати зеленими автобусами — легко, із комфортом і за доступними цінами», — підкреслив Леман.

  • FlixBus у грудні 2019 року назвав перший український маршрут, на якому працюватимуть автобуси компанії, — з Одеси до Пльзеню (Чехія).
  • На початку липня 2020 року найбільший європейський автобусний лоукост-перевізник FlixBus запустив перші три внутрішні рейси в Україні.