У Лондоні відкрили пам’ятник принцесі Діані. На урочистостях були її сини — принци Гаррі та Вільям

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

У Лондоні біля Кенсингтонського палацу урочисто відкрили пам’ятник принцесі Діані до 60-річчя від дня її народження. На відкритті були присутні її сини — принци Гаррі та Вільям.

Про це повідомляється на сторінці королівської родини Великої Британії у Facebook.

Принцесу Діану зобразили в оточенні трьох дітей, тому що вона була відомою благодійницею. Її зачіска та одяг відповідають тому, який вигляд вона мала в останні роки життя.

Окрім Гаррі та Вільяма на відкриття пам’ятника запросили брата принцеси Діани Чарльза Спенсера, а також її сестер Сару та Джейн.

«У цей день, який мав би стати 60-м днем народження нашої матері, ми згадуємо її любов, силу та характер — риси, завдяки яким вона стала силою добра в усьому світі, змінивши на краще безліч життів. Щодня нам хотілося б, щоби вона досі була з нами, і ми сподіваємося, що ця статуя довіку служитиме символом її життя та її спадку», — зазначається у спільній заяві принців.

  • У Великій Британії на аукціоні Essex продали автомобіль Ford Escort Ghia 1981 року випуску, який колись належав принцесі Діані. Це був подарунок принца Чарльза на весілля.
  • Принцеса Діана загинула в 1997 році в автокатастрофі. В останні роки життя британська преса активно обговорювала обставини її розлучення з принцом Чарльзом.