Глава партії СН Корнієнко розповів про депутатів, які на селфі з Офісу президента «робили мало не якісь угоди»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Глава партії СН Корнієнко розповів про депутатів, які на селфі з Офісу президента «робили мало не якісь угоди»

Сергій Бортник / «Бабель»

Глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що у Верховній Раді були депутати, які зловживали селфі з Офісу президента, і ледве не робили на них угоди.

Так він в інтервʼю «Бабелю» відповів на запитання, як зараз депутати спілкуються з Офісом президента.

«Це не правда, не треба нікуди записуватися. Просто трохи змінився пропускний режим — потрібно розуміти, куди ти йдеш. Просто прийти в офіс, щоб зробити селфі, вже не вийде. Неприємна новина для колег, які цим зловживали. У нас є різні депутати, які на селфі з ОП робили мало не якісь угоди, не називатимемо їхніх прізвищ», — заявив Корнієнко.

За його словами, на зустріч до президента не важко потрапити, якщо є предметна розмова.

Також глава партії розповів про відмінності між чинним главою ОП Андрієм Єрмаком та його попередником Андрієм Богданом: «[У Єрмака] зʼявилися профільні заступники, обовʼязки розподілили. Не потрібно бігти до Андрія, щоб обговорити децентралізацію, наприклад. Коли все це починалося, все курирував особисто Богдан, питання обговорювалися у нього в кабінеті. Думаю, Єрмак все делегував добре».

Окрім цього, кожні два тижні, напередодні пленарного засідання парламенту, у фракції «Слуга народу» проходять наради щодо порядку денного за участі президента, спікера і першого віцеспікера, премʼєра, віцепремʼєра, керівництва фракції, голів комітетів.