Бред Пітт домігся в суді спільної опіки над дітьми. Він судився з Джолі 5 років

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Американський актор Бред Пітт виграв у суді у колишньої дружини, актриси Анджеліни Джолі у справі про опіку над шістьма дітьми. Майже через пʼять років Пітт отримав право на спільну опіку.

Про це повідомляють Page Six і BBC.

Розгляд тривав з моменту розлучення — з 2016 року. Рішення виніс суддя Джон Одеркірк, найнятий акторами. Він заслухав фахівців з догляду за дітьми і близьких до сімʼї. У підсумкову угоду про опіку внесли значні зміни, але їхню суть поки не розкривають.

За рішенням суду, відтепер 17-річна Пакс, 16-річна Захара, 14-річна Шайло, 12-річні близнюки Вівʼєн і Нокс будуть виховуватися разом. На 19-річного Меддокса рішення не поширюється.

Інсайдери однак повідомляють, що Джолі продовжує юридичну боротьбу. Вона не заперечує проти спільної опіки, але є «інші чутливі моменти».

Торік Джолі вимагала усунути Одеркірка від справи, заявляючи про його упередженість і те, що він відмовився дозволити дітям свідчити.

  • Бред Пітт і Анджеліна Джолі розлучилися у 2016 році, після 12 років спільного проживання. Точна причина їхнього рішення досі невідома. Вони виховували трьох прийомних і трьох біологічних дітей, але після розлучення Джолі захотіла позбавити Пітта батьківських прав. Вона звинувачувала його в насильстві.