Румунія дозволила проводити поєдинки Євро-2020 з глядачами. Там два матчі зіграє збірна України

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Румунія дозволила проводити поєдинки Євро-2020 з глядачами. Там два матчі зіграє збірна України

Wikimedia

Міністерство спорту Румунії офіційно дозволило провести матчі Чемпіонату Європи з футболу 2020 року з глядачами на трибунах.

Про це пише Digi24.

Матчі групового етапу Євро-2020 проведуть на Національному стадіоні в Бухаресті. Там два поєдинки зіграє збірна України.

За словам міністра спорту, на трибунах дозволять перебувати максимум 13 тисячам уболівальників, що становитиме 25% усієї місткості стадіону.

«Кожен глядач повинен предʼявити сертифікат, що підтверджує, що він вилікувався від Covid або що йому зробили щеплення. Кожен квиток буде містити дату і час, коли він повинен бути присутнім на стадіоні, щоб уникнути скупчення людей біля входу. Інший варіант, коли у нього немає тесту, перевірка буде проводитися на місці», — пояснив міністр.

Там вважають, що іноземні туристи з квитками будуть їхати винятково на футбол і не подорожуватимуть країною. Водночас міністр не уточнив, чи дозволять в’їзд до країни уболівальникам з країн поза меж Євросоюзу. У Бухаресті збірна України проведе матчі 17 та 21 червня.

  • 17 березня 2020 року УЄФА ухвалила рішення, що Чемпіонат Європи з футболу відбудеться влітку 2021 року — з 11 червня до 11 липня. Приймати матчі будуть ті самі 12 міст Європи. Розпочнеться чемпіонат поєдинком між збірними Туреччини та Італії, який відбудеться в Римі.