У Clubhouse зʼявилася функція прямих платежів

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У Clubhouse зʼявилася функція прямих платежів

Dmitry Mashkin / Unsplash

Додаток для голосових чатів Clubhouse запустив функцію монетизації для авторів контенту на платформі та не братиме за це комісію.

Про це пише Reuters.

Функція отримання таких платежів спочатку буде доступна тільки невеликій тестовій групі, а згодом стане доступною для решти клієнтів.

Тепер користувачі можуть відправляти платежі авторам у Clubhouse, у яких включена ця функція, обравши опцію «Відправити гроші». Компанія-розробник соціальної мережі заявила, що не отримуватиме прибуток від цих платежів, а її партнер в обробці платежів — Stripe — стягуватиме невелику комісію за опрацювання даних платіжної картки.

  • У лютому повідомлялося, що розробники програми Clubhouse планують запровадити додаткове шифрування, щоб запобігти передачі даних на китайські сервери. Дослідники зі Стенфордського університету заявили, що виявили уразливості в інфраструктурі додатку.
  • Пізніше Clubhouse підтвердила, що одному з користувачів вдалося проникнути в аудіочати й отримати доступ до розмов, які він потім транслював на сторонній сайт.