Відомого репера DMX госпіталізували у критичному стані після передозування наркотиками. Лікарі не дають позитивних прогнозів

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Відомого репера DMX госпіталізували у критичному стані після передозування наркотиками. Лікарі не дають позитивних прогнозів

DMX / Facebook

Відомий американський репер DMX (справжнє імʼя — Ерл Сіммонс) потрапив до лікарні в місті Вайт-Плейнс, штат Нью-Йорк, через передозування наркотиками. Лікарі діагностували в нього серцевий напад.

Про це повідомляє портал TMZ.

За даними журналістів, 50-річний реп-виконавець перебуває в критичному стані.

Окрім цього, неназване джерело порталу розповіло, що багаторічне вживання наркотичних речовин викликало пошкодження мозку, через що репер нібито перебуває у «вегетативному стані». Лікарі не дають позитивних прогнозів.

За словами іншого джерела, у музиканта «зберігається незначна мозкова активність».

  • Зазначимо, у 2019 році DMX уже проходив реабілітацію від залежності, а у 2016-му мало не помер через передозування —тоді його непритомним знайшли на парковці.
  • Перший опублікований трек DMX “Born Loser” пролунав на радіо в 1992 році. Після цього шість його альбомів поспіль очолювали музичний чарт Billboard.
  • Також репер зіграв головну роль у фільмі «Наскрізні поранення», пізніше знявся у стрічках «Ромео повинен померти» і «Ніколи не вмирай на самоті».
  • У грудні 2008 року DMX був заарештований у будинку відомого продюсера Скотта Сторча за зберігання наркотиків, підробку документів та жорстоке ставлення до тварин. У травні 2009-го був звільнений з вʼязниці. У листопаді 2010 року репер був арештований за порушення випробувального терміну. Згодом відсидів рік у в’язниці.