Facebook розробляє додаток для ув’язнених, щоб допомогти їм інтегруватися у суспільство

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Facebook розробляє додаток для ув’язнених, щоб допомогти їм інтегруватися у суспільство

Stock Catalog / Flickr

Компанія Facebook розробляє спеціальний додаток The Re-Entry App, який має допомогти ув’язненим після звільнення інтегруватися в суспільство.

Про це пише Bloomberg.

Рекламу нового продукту побачили низка користувачів Instagram. У сповіщенні їм пропонувалося отримати ранній доступ до додатку, який має на меті «підготувати до життя після в’язниці за підтримки спільноти».

«Ми вивчаємо різні способи допомогти закрити прогалини, з якими стикаються представники маргіналізованих спільнот у наших додатках», — заявили в компанії.

Там зазначили, що вже прибрали рекламу, оскільки тестування додатку було призначене виключно для внутрішнього користування.

Як зазначає видання Bloomberg, це ще не свідчить про те, що Facebook доведе додаток до кінця та випустить його. Компанія часто експериментує з різними сервісами, але зрештою так і не реалізує їх.

  • Керівництво популярної соцмережі Instagram розробляє версію додатка, спеціально призначену для дітей, молодших за 13 років. Проєкт розпочали для того, щоб молоді користувачі могли користуватися перевагами платформи й не наражатися при цьому на небезпеку — раніше соцмережа обмежила спілкування дорослих з неповнолітніми.