Негода у Києві: Кличко просить залишатися вдома або працювати за скороченим графіком

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Негода у Києві: Кличко просить залишатися вдома або працювати за скороченим графіком

Через погіршення погоди у столиці киян просять працювати у пʼятницю, 12 березня, за скороченим графіком та не виходити на вулицю без гострої на те потреби.

Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у Telegram-каналі.

Зазначимо, що 12 березня у Києві очікується різке погіршення погодних умов — сильний вітер, зниження температури, можливий снігопад.

«Я звертаюся до керівників підприємств і організацій. За можливості зробіть для співробітників сьогодні короткий робочий день. Щоб на дорогах не було великих заторів. І щоб розвести в часі навантаження на громадський транспорт столиці, в роботі якого можуть бути перебої через негоду. А тих киян, яким немає гострої потреби їхати в місто, прошу залишитися вдома», — заявив Кличко.

За прогнозами 12 березня у більшості областей буде йти сніг, а в західних областях — із дощем. За даними синоптиків, опади не очікуються лише в Харківській, Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій областях та в Криму. На дорогах країни, окрім південного сходу, прогнозують ожеледицю й сильний вітер.

  • В Укргідрометцентрі прогнозували, що у березні середня місячна температура в Україні становитиме від 0 до +6 °С, у Криму — до +3 °С.