Сінгапурський диригент через коронавірус втратив роботу й повернувся на батьківщину. Тепер він доставляє їжу

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Сінгапурський диригент через коронавірус втратив роботу й повернувся на батьківщину. Тепер він доставляє їжу

Фото з персонального сайту Чія Амоса

30-річний диригент з Сінгапуру Чія Амос був змушений через коронавірус повернутися з Росії, тепер він працює курʼєром з доставки їжі.

Про це повідомляє Reuters.

Музикант розповів, що його регулярні виступи в Росії припинилися через різке зростання кількості хворих на коронавірус у країні. Після 10 місяців без роботи він повернувся до Сінгапуру, але й там для нього не було роботи.

«Із січня минулого року я подав заяву на понад 40 вакансій, але щодо більшості з них відповіді не отримав», — сказав він. За словами 30-річного музиканта, хоча обмеження в Росії поступово знімаються, для іноземних диригентів роботи стає дедалі менше. Зараз Амос заробляє стільки ж, скільки й в Росії, однак тепер він працює набагато довше і витрачає більше фізичних зусиль. Він розповів, що за зміну розвозить у середньому 30 замовлень.

У перервах між змінами Амос розбирає музику, наприклад опери Верді, і щодня спілкується по відеозвʼязку зі своєю російською дружиною, яка не змогла залишитися з ним у Сінгапурі.

«Я сумую за сценою. Звичайно, я сумую за співпрацею з людьми та створенням чарівної музики», — сказав він. Амос сподівається, що відповідно до того, як у всьому світі дедалі більше людей будуть вакциновані від коронавірусу, відкриватимуться нові заклади для музикантів.