У дитсадку в Чернівцях дівчинку «покарали» за відмову батька здати гроші на 8 Березня. Подарунок їй передав Зеленський

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Президент Володимир Зеленський передав у Чернівці подарунок дівчинці, яка на свято 8 Березня залишилась без подарунка, адже її батько не здав гроші у комітет. Про це глава Чернівецької ОДА Сергій Осачук повідомив у Facebook.

«Коли через черствість дорослих п’ятирічній Маргариті у садочку не дісталося на свято рівноправ’я жінок подарунка, це випадок для оцінки чернівецьких міських керівників. А сьогодні Маргарита отримала презент від президента і розповіла по секрету про свої мрії», — розповів Осачук.

Як пише BBC, мешканець Чернівців 9 березня звинуватив батьківський комітет дитсадківської групи у поборах і приниженні гідності його дитини. На фото, яке батько опублікував, видно, як дівчатка граються іграшками, натомість його донька сидить окремо за столом без подарунка. Батько стверджує, що фото зробили спеціально, аби показати, що його дитину покарали за те, що він не здав гроші на подарунок до свята 8 Березня.

BBC News Україна

Виховательці вже оголосили догану, а управління освіти Чернівецької міськради звернулося до поліції з проханням встановити факт наявності чи відсутності булінгу.

Батько також розповів, що хотів здати гроші на подарунок для своєї дитини. Але комітет збирав по 300 грн, що, на його думку, значно більше, аніж на один подарунок. Пост зібрав багато обурливих коментарів. Тато заявив, що у нього немає інших претензій до виховательки, окрім цього інциденту.