Twitter анонсувала платну підписку за ексклюзивний контент

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Videvo

Соціальна мережа Twitter анонсувала декілька нововведень: можливість для користувачів стягувати плату зі своїх підписників за доступ до додаткового контенту (Super Follow), а також можливість створювати групи і приєднуватися до них на основі певних інтересів. Це дві найбільш істотні зміни у Twitter за останній час.

Про це повідомляє The Verge з посиланням на онлайн-презентацію компанії.

Додатковим ексклюзивним контентом можуть стати, наприклад, твіти, приховані від інших користувачів, і підписка на інформаційну розсилку. На одному зі слайдів презентації користувач оформляє щомісячну передплату вартістю $4,99. Іншої інформації про ціноутворення Super Follow у компанії не надали.

Twitter також анонсувала нову функцію — створення спільнот (The Verge порівнює це з групами у Facebook). Люди можуть створювати групи за певними інтересами, наприклад, кішки або рослини, і приєднуватися до них, що дозволяє бачити більше твітів, присвячених цим темам. Групи були величезним успіхом для Facebook (а також величезною проблемою модерації), і вони можуть бути особливо корисним інструментом в Twitter.

Поки немає точного графіка, коли запустять будь-яку з цих функцій.