Гілларі Клінтон напише політичний трилер. Обіцяє деталі, відомі тільки інсайдерам

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Гілларі Клінтон напише політичний трилер. Обіцяє деталі, відомі тільки інсайдерам

Gage Skidmore / Flickr

Колишній держсекретар США і екскандидат в президенти країни Гілларі Клінтон напише у співавторстві з канадською письменницею, авторкою серії детективних романів Луїзою Пенні роман у жанрі політичний трилер.

Про це повідомили у видавництві Simon & Schuster, в якому вийде друком книжка.

Роман отримав назву «State of Terror» (у назві — гра слів, її можна перекласти як «Стан жаху» або «Держава терору»). Презентація книжки очікується 12 жовтня 2021 року.

Головним героєм стане держсекретар США, який долучився до адміністрації свого колишнього суперника на виборах. «Серія терористичних атак перетворює світовий порядок на хаос, і держсекретареві доручено зібрати команду для розкриття смертельної змови», — йдеться в описі книги.

У видавництві зазначили, що в трилері буде про «закулісну світову драму, засновану на деталях, які можуть бути відомі тільки інсайдерам».

  • Гілларі Клінтон обіймала посаду держсекретаря США з 2009 по 2013 рік у адміністрації Барака Обами. У 2016 році вона стала першою жінкою в історії США, що була висунута кандидатом у президенти від великої політичної партії. Тоді Клінтон виграла всенародне голосування, але програла вибори в колегії виборщиків своєму основному опонентові Дональду Трампу.
  • Раніше політикиня вже випустила декілька книг. У 2017 році вийшли друком її спогади «Що сталося», які одразу стали бестселером — за перший тиждень було продано понад 300 тисяч примірників.