Суд у Рівному обрав запобіжний захід стоматологу, яку підозрюють у знущанні над дітьми

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Міський суд у Рівному обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання 29-річній дантистці, яку підозрюють у знущанні над дітьми.

Про це пише пресслужба місцевої поліції.

«Відповідно до ухвали суду тепер вона зобов’язана прибувати за кожною вимогою до суду або іншого визначеного органу державної влади, не відлучатися із населеного пункту, в якому зареєстрована та проживає, без дозволу слідчого, прокурора або суду, утримуватися від спілкування з будь-якою особою, визначеною слідчим суддею, судом, або спілкуватися з нею із дотриманням умов, визначених слідчим суддею, судом», — пояснили правоохоронці.

Відповідний запобіжний захід просили також прокурори у цій справі. Жінку підозрюють у вчиненні кримінальних злочинів за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) і ст. 126 (Побої та мордування). Поліція може висунути їй ще одну підозру — за ч. 2 ст. 140 ККУ (Неналежне виконання професійних обовʼязків медичним працівником).

  • Нагадаємо, Офіс генерального прокурора повідомив про підозру рівненському стоматологу, яка била дітей. Відео з нею викликало хвилю обурення в соцмережах.
  • За даними поліції, 9 лютого на дантистку надійшла заява про побиття 5-річної дитини під час візиту до неї. Після публікації відео в соцмережах, до поліції надійшло ще три заяви від батьків, які впізнали на відеозаписах своїх дітей.