Вийшов трейлер римейку Mortal Kombat. У ньому показали культових героїв, їхні брутальні поєдинки та магію

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Вийшов трейлер римейку Mortal Kombat. У ньому показали культових героїв, їхні брутальні поєдинки та магію

Warner Bros. Pictures / Youtube

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures опублікувала трейлер нового фільму Mortal Kombat, знятого за мотивами комп’ютерної гри про порятунок Землі від загарбників з іншого всесвіту на турнірі єдиноборств, учасники якого мусять вбивати одне одного. Прем’єра відбудеться 16 квітня на стримінговому сервісі HBO Max.

У трейлері, що викликає ностальгію до першого фільму 1995 року, продемонстрували культових героїв — ніндзя Сабзіро та Скорпіона, майстрів східних єдиноборств Лю Кана та Кун Лао, чотирирукого велетня Горо та багатьох інших.

Усі брутально б’ються, користуються екзотичною зброєю, магією та рятують всесвіт — усе як в оригінальній серії Mortal Kombat, що стартувала 1992 року на консолі Sega Mega Drive. Прикметно, що трейлер має вікові обмеження — битви настільки ж криваві, як і в іграх.

Римейк суттєво відрізняється від першого фільму та оригінальної міфології гри, що змінювалась протягом останніх десятиліть. У стрічці з’являється новий персонаж із родимкою у вигляді дракона, яка виявляється запрошенням на міжпросторовий смертельний турнір, герої мають інші історії тощо. Судячи з трейлера, новий фільм збереже атмосферу старого доброго Mortal Kombat.

Після невдалого другого фільму Mortal Kombat: Annihilation, третя частина зависла у «виробничому пеклі» майже на 20 років. Нарешті в 2015 році почали збирати нову команду для зйомок — режисером обрали Саймона Маквойда, австралійського рекламника, відомого за кампаніями для ігор на консолі PlayStation, пише Variety.