Роналду першим у світі набрав 500 мільйонів підписників у соцмережах

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Роналду першим у світі набрав 500 мільйонів підписників у соцмережах

Facebook / Cristiano Ronaldo

Футболіст італійського «Ювентуса» і збірної Португалії Кріштіану Роналду став першою у світі людиною, чиї акаунти в соціальних мережах досягли позначки у 500 мільйонів підписників.

Про це повідомляє Интерфакс.

Найбільше число підписників у Роналду в Instagram — за оновленнями його сторінки там слідкують 261 мільйон акаунтів. У Facebook у португальця 148 мільйонів підписників, у Twitter — 91 мільйон.

Португалець раніше виступав за «Спортинг», «Манчестер Юнайтед» і «Реал». Він став чемпіоном у трьох країнах (Англії, Іспанії, Італії), пʼять разів отримував «Золотий мʼяч» як найкращий футболіст Європи. Крім того, у складі МЮ він виграв Лігу чемпіонів один раз, з «Реалом» — чотири рази. У складі збірної Португалії виграв по разу Чемпіонат Європи та Лігу націй.

  • У червні 2020 року стало відомо, що Роналду став першим футболістом-мільярдером — у 2019 році він заробив $105 мільйонів, подолавши барʼєр у мільярд доларів.
  • Пізніше повідомлялося, що американська співачка Аріана Гранде стала першою жінкою у світі, у якої 200 мільйонів підписників в Instagram.