У «Слузі народу» відкидають, що Зеленський хоче замінити Разумкова на Стефанчука: Зі сфери чуток

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
У «Слузі народу» відкидають, що Зеленський хоче замінити Разумкова на Стефанчука: Зі сфери чуток

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

У партії «Слуга народу» називають чутками інформацію про те, що президент Володимир Зеленський нібито має намір замінити Дмитра Разумкова на посаді голови Верховної Ради на Руслана Стефанчука, який зараз займає крісло віцеспікера.

Про це заявив глава партії Олександр Корнієнко на брифінгу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Нардеп пропонує дивитися на «реальну ситуацію». «Парламент працює, ми вчора обговорювали порядок денний наступного тижня, ми це робимо час від часу з президентом. Ми довго обговорювали ті закони, які турбують суспільство. [….] Ми не обговорювали, хто кого хоче призначити або зняти. Тобто поки що це справді зі сфери чуток», — сказав нардеп.

При цьому він стверджує, що не бачив «ніякої конфронтації ані між президентом і Разумковим, ані між Разумковим і Стефанчуком». «Тобто будь-які трикутники, квадрати і шестикутники беріть — скрізь була конструктивна атмосфера», — додав глава партії.

Зазначимо, напередодні видання «Українська правда», посилаючись на власні джерела, написало, що Зеленський хотів би бачити на посаді голови Верховної Ради чинного віцеспікера Руслана Стефанчука.

Причиною цього видання називає те, що спікер парламенту Дмитро Разумков «від самого початку роботи намагався провадити незалежну від Офісу президента лінію». Але поки, додають журналісти, ОП вирішив «не форсувати зміну керівництва парламенту, а для початку медійно прокачати Стефанчука».