Мішель Обама запускає власне дитяче шоу на Netflix

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Колишня перша леді США Мішель Обама запускає на стримінговій платформі Netflix нове шоу для дітей, яке розповідатиме про культуру і кухні різних країн. Шоу стартує 16 березня і називається «Вафлі і Мочі» (Waffles + Mochi). Про це вона повідомила у Facebook.

«Уся справа в хорошій їжі: дізнатись про неї, готувати і, звичайно ж, їсти. Ці двоє відправлять нас у пригоди по всьому світу, щоб досліджувати нові інгредієнти і випробувати нові рецепти. Дітям це сподобається, але і дорослі будуть багато сміятись — а також кілька порад для кухні», — зазначила Обама й додала, що за сюжетом героям Вафлі та Мочі набридло їсти лід і вони мріють стати кухарями.

Вона схарактеризувала свій проєкт як «веселе, зворушливе і просто чарівне шоу».

«Мені тільки шкода, що Вафлі та Мочі не було поруч, коли мої дочки росли, тому що це така програма, яку цікаво дивитися разом усією родиною, і яка дає батькам душевний спокій, адже вони знають, що їхні діти теж чогось навчилися», — зазначила пані Обама й додала, що шоу буде продовженням її роботи з підтримки здоровʼя дітей як першої леді.

Мішель із чоловіком Бараком входять до числа виконавчих продюсерів. Пара підписала контракт на виробництво серіалів і фільмів для Netflix у 2018 році. В результаті було знято документальний фільм «Становлення» (Becoming) 2020 року, заснований на її автобіографії.