YouTube заблокував розмову Навального зі своїм отруйником — начебто через контент американської медіагрупи

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
YouTube заблокував розмову Навального зі своїм отруйником — начебто через контент американської медіагрупи

DIMITAR DILKOFF / AFP / Getty Images

Відеохостинг YouTube заблокував відео російського опозиціонера Олексія Навального, на якому він, імовірно, спілкувався з одним зі своїх отруйників.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

«Запис розмови Навального з його ймовірним отруйником заблокований на YouTube. У поясненні йдеться, що відео містить фрагмент, права на який належать американській медіагрупі ViacomCBS», — повідомляється у Twitter-акаунті видання.

На відео Навальний розмовляв телефоном зі співробітником ФСБ Костянтином Кудрявцевим, який брав участь у замаху на опозиціонера. Розмова була перемішана вставками з мемами й уривками з фільмів. Заблоковане відео встигли подивитися 27 мільйонів разів.

  • 14 грудня міжнародні розслідувачі назвали імена співробітників ФСБ, які отруїли Навального, а раніше мало не вбили його дружину. За кілька годин до оприлюднення результатів розслідування Навальний зателефонував одному зі співробітників ФСБ Костянтину Кудрявцеву, який може бути причетний до його отруєння. Політик представився помічником секретаря Ради безпеки і колишнього директора ФСБ Миколи Патрушева і спілкувався з ним 45 хвилин. Кудрявцев зізнався у проведенні спецоперації з отруєння.
  • Згодом розслідувачі зʼясували, що група співробітників ФСБ, яка організувала отруєння Навального, причетна до вбивств трьох осіб.