Майкл Пенс знайшов собі заняття після віцепрезидентства. Він записуватиме подкасти

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Майкл Пенс знайшов собі заняття після віцепрезидентства. Він записуватиме подкасти

Atlantic Council / Flickr

Колишній віцепрезидент США Майкл Пенс після завершення своєї каденції знайшов нове заняття. Він записуватиме подкасти.

Про це сам Пенс написав у своєму Twitter.

Колишній віцепрезидент долучився до фонду «Молода Америка» — консервативної молодіжної організації, яка була заснована ще у 1969 році.

У фонді нагадали, що свого часу спонсорували національну радіопрограму 40-го президента США Рональда Рейгана, який на той час був губернатором Каліфорнії. Тепер вони запускатимуть подкаст із Майклом Пенсом.

«Фонд «Молода Америка» був оплотом консервативного руху, просуваючи свободe і гарантуючи, що наші майбутні лідери приймуть основоположні принципи Америки», — зазначив Пенс.

Там підкреслюють, що у своєму подкасті Пенс буде розповідати про свої здобутки на посаді віцепрезидента, а також про консервативні цінності, індивідуальну свободу та інше.

Напередодні Пенс також повідомив, що приєднався до Heritage Foundation — консервативного дослідницького центру США. Там він займатиметься питаннями державної політики.

  • Колишній віцепрезидент США Майкл Пенс, який останні чотири роки був найближчим союзником Дональда Трампа, аж поки не роздратував його відмовою брати участь у державному перевороті, виїхав разом із дружиною до рідного штату Індіана. Але в колишньої другої людини в державі немає ані будинку, ані значних статків, і йому фактично немає де жити.
  • Від початку січня після штурму Капітолія кількість виборців, зареєстрованих у Республіканській партії, почала різко скорочуватися. За офіційними даними, протягом місяця понад 30 тисяч республіканців покинули партію.