У Києві відкрили найбільший в Україні сервісний центр МВС. Він замінив установу на Туполєва

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
У Києві відкрили найбільший в Україні сервісний центр МВС. Він замінив установу на Туполєва

Міністерство внутрішніх справ України

У Києві відкрили найбільший в Україні сервісний центр Міністерства внутрішніх справ — він замінив установу, яка була розміщена на вулиці Туполєва. Оновлений центр знаходиться на вулиці Перемоги, 20 у Святошинському районі. Про це повідомили у пресслужбі МВС.

Центр надає понад тисячу послуг на день та одночасно обслуговує до 30 клієнтів. Серед переваг у міністерстві називають територію під автодром для складання іспитів, містку площадку для експертів (вміщує понад 50 автівок, зокрема, великогабаритних) та парковку для 600 авто.

На першому поверсі знаходиться великий зал, де надаються послуги з реєстрації транспортних засобів, видачі довідок про несудимість, видачі свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів, а також з надання витягу з Єдиного державного реєстру транспортних засобів. На другому поверсі можна обміняти чи відновити водійське посвідчення.

У приміщенні центру встановлений термінал електронної черги, в якому після завершення карантину відвідувачі отримуватимуть талони електронної черги на поточний день. Наразі ж послуги надаються за попереднім записом через функціонал е-черги на сайті Головного сервісного центру МВС.