«Книжковий Арсенал» та Одеський міжнародний кінофестиваль цього року пройдуть офлайн. Організатори назвали дати

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
«Книжковий Арсенал» та Одеський міжнародний кінофестиваль цього року пройдуть офлайн. Організатори назвали дати

12-й Одеський міжнародний кінофестиваль цього року пройде з 14 по 21 серпня — в офлайн-режимі, але у зміненому форматі. Про це повідомили організатори на сайті заходу.

«Попри те, що онлайн-формат, у якому відбувся 11-й ОМКФ, був дуже цікавим досвідом для усіх нас, глядачам все ж не вистачає фестивальної атмосфери. Тож цьогоріч кінофестиваль відбудеться офлайн, але у зміненому форматі та з новою командою», — розповіла виконавча директорка фестивалю Анна Мачух.

Деталі про цьогорічну програму та старт прийому заявок на участь фільмів обіцяють оголосити вже найближчим часом.

Також в офлайн-режимі цього року відбудеться ювілейний Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Захід пройде з 26 по 30 травня.

Організатори зазначають, що з огляду на карантинні обмеження фестиваль відбудеться в гібридному форматі. «Цього року ярмарок та подієва частина матимуть менше учасників. Ми зосередимося на тому, щоб розмістити всіх безпечно в просторі Арсеналу. Наприклад, розробляємо послотну відвідуваність фестивалю, щоб запобігти скупченням людей. «Книжковий Арсенал» буде не таким гамірним і велелюдним, як завжди, але він дозволить і видавцям, і читачам, і авторам усе ж таки зустрітися», розповіла директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.