«Буду радий бачити в добре знайомому Києві». Зеленський, Єрмак і Разумков привітали Байдена зі вступом на посаду

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Буду радий бачити в добре знайомому Києві». Зеленський, Єрмак і Разумков привітали Байдена зі вступом на посаду

Офіс президента / Telegram

Президент Володимир Зеленський очікує на зустріч з новообраним президентом США Джо Байденом і вважає, що відносини між країнами стануть кращими.

Про це він написав у Twitter.

«Спостерігаю за інавгурацією нового президента США в новому офісі на вулиці Банковій. Буду радий вітати Джо Байдена в добре відомому йому Києві. Я впевнений, що наші відносини покращаться», — написав Зеленський.

Також разом із Зеленським трансляцію дивилися глава його Офісу Андрій Єрмак і тимчасовий повірений у справах США Крістіна Квін. «Впевнений, відносини між нашими країнами вийдуть на новий рівень», — написав Єрмак.

Привітав Джо Байдена зі вступом на посаду і спікер Верховної Ради Дмитро Разумков. «Бажаю процвітання американському народу і успіхів новій команді!» — написав Разумков.

  • 20 січня Джо Байден та обрана віцепрезидент Камала Гарріс склали присягу — з цього моменту вони офіційно приступили до виконання своїх обовʼязків. Їхня команда озвучила пріоритетні плани — спочатку внутрішня політика, а до важливих міжнародних проблем повернуться трохи згодом.