Перша леді США Меланія Трамп записала прощальне відео

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Перша леді США Меланія Трамп записала прощальне відео

The Washington Post / Contributor

Перша леді США Меланія Трамп записала останнє послання у цьому статусі — вона попросила американців відмовитися від насильства. Відео вона опублікувала у Twitter.

«Бути першою леді США було найбільшою честю в моєму житті. Мене надихали неймовірні американці по всій нашій країні, які піднімають суспільство своєю добротою, хоробрістю і грацією. Останні чотири роки були незабутніми. Ми з Дональдом завершуємо своє перебування в Білому домі, і я думаю про всіх людей, яких я забрала у своє серце, і про їхні неймовірні історії кохання, патріотизму і рішучості», — зазначила Меланія.

Також вона відзначила медиків і всіх інших, хто залучений до боротьби з коронавірусом: «Оскільки світ продовжує протистояти пандемії COVID-19, я дякую всім медсестерам, лікарям, медичним працівникам, робітникам, водіям вантажівок і багатьом іншим, хто працює над порятунком життів».

Наостанок Меланія Трамп висловила надію, що кожен американець зробить свій внесок у те, щоб навчити дітей, що значить бути кращими.

«Робіть усе з пристрастю, але завжди памʼятайте, що насильство ніколи не є відповіддю і ніколи не буде виправдано», — додала вона.

Наступною першою леді буде 69-річна Джилл Байден. Під час передвиборчих перегонів вона брала активну участь у кампанії свого чоловіка, зокрема була залучена до процесу вибору кандидата у віцепрезиденти (зрештою обрали Камалу Гарріс). Вона буде першою в історії США жінкою італійського походження з таким статусом.

Вона заявляла, що не має наміру залишати роботу і збирається продовжити викладати англійську мову у Громадському коледжі Північної Вірджинії: «Якщо ми доберемося до Білого дому, я продовжу вчити. Я хочу, щоб люди цінували викладачів, знали їхній вклад у розвиток професії».

Як повідомляє The Washington Post, тільки зараз, уперше з 1981 року, Джилл Байден зробила перерву у педагогічній практиці, щоб підтримати передвиборчу кампанію чоловіка. Навіть коли Джо Байден був віцепрезидентом (2009—2019 роки), а Джилл — другою за важливістю жінкою у країні, вона продовжувала викладати.