Page Six: Меланія Трамп збирається написати мемуари про своє життя в Білому домі

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Page Six: Меланія Трамп збирається написати мемуари про своє життя в Білому домі

Twitter / FLOTUS

Президент США Дональд Трамп може бути не єдиним, хто напише книгу про своє життя в Білому домі — такі ж плани має і його дружина Меланія. Про мемуари першої леді розповіли обізнані джерела видання Page Six.

Дружина президента проводить зустрічі щодо підготовки книги в Білому домі. За даними джерел, вихід мемуарів допоможе їй заробити власні гроші — таку ідею запропонував їй чоловік.

Історія Меланії може коштувати великих грошей, особливо в світлі зради її подруги та радниці Стефані Вінстон Волкофф, яка опублікувала книгу «Меланія і я» у вересні цього року.

У своєму творі жінка розповіла неприємні подробиці з життя подружжя, а також опублікувала записи розмов з Меланією, яка зокрема висловлювала суперечливі твердження про розлучення іммігрантів з їхніми дітьми тощо.

Перша леді заявила у відповідь, що Волкофф «причепилася» до неї заради слави, а опубліковані розмови «вирвані з контексту».

Книга Меланії може розповісти про деякі неприємні епізоди з її життя в Білому домі — зокрема, про вибір куртки з написом «Мені все одно, а тобі?», яку вона вдягнула для візиту до центру утримання дітей іммігрантів.

Книжковий бізнес довкола подружжя Трампів процвітає. Цього року видали кілька творів, які розкривають подробиці президентства Дональда Трампа, а також попередніх років. Зазначають, що й сам Трамп може видати книгу й заробити кілька мільйонів доларів після виїзду з Білого дому.