«Секс у великому місті» повернеться на HBO Max. Але без Саманти

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Секс у великому місті» повернеться на HBO Max. Але без Саманти

Sex and the City

Стримінговий сервіс HBO Max анонсував продовження серіалу «Секс у великому місті», який вийде під назвою And Just Like That... у форматі мінісеріалу. У зйомках візьмуть участь Синтія Ніксон, Сара Джессіка Паркер і Крістін Девіс.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Кім Кетролл (Саманта) не братиме участь у зйомках. Актриса відкрито ворогувала з Паркер і у жовтні 2017 року заявила, що не хоче знову грати ту саму роль.

Виробництво серіалу почнеться наприкінці весни в Нью-Йорку. Режисери планують зняти 10 півгодинних серій. Дата премʼєри поки невідома.

«Я виросла з цими персонажами, і мені кортить побачити, як їхня історія зміниться в цій новій главі, із тієї чесністю, гостротою, гумором і улюбленим містом, які завжди характеризували їх», — сказала глава продакшену HBO Max Сара Обрі.

  • Серіал «Секс у великому місті» у 1997 році створив продюсер Даррен Стар на основі однойменної книги Кендіс Бушнелл. Серіал вийшов на каналі HBO в 1998 році та тривав шість сезонів — до 2004 року. У 2008 і 2010 роках у продовження серіалу зняли два повнометражні фільми.