Vogue помістив на обкладинку обрану віцепрезидента США Гарріс. Журнал одразу розкритикували за фото

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Американський журнал Vogue помістив на обкладинку лютневого випуску майбутню віцепрезидентку США Камалу Гарріс. Проте журнал одразу ж розкритикували за недоречне фото.

«Першим кроком було створення історії. Тепер Гарріс має ще більш монументальне завдання: допомогти вилікувати роздроблену Америку й вивести її з кризи», — написав журнал у Twitter.

На одному фото Гарріс позує у блакитному костюмі, на другому — у чорних вузьких штанях, кедах Converse Chuck Taylor, піджаку та білій футболці. Матеріал назвали «Мадам віцепрезидент і нова Америка».

Деякі шанувальники майбутньої віцепрезидента стверджують, що Гарріс на фото виглядає розмитою, інші говорять, що стиль обкладинки не забезпечує їй тієї поваги, яку вона заслуговує. А дехто каже, що це просто провал.

«Який безлад. У [головного редактора американського Vogue] Анни Вінтур певно насправді немає чорних друзів і колег», — написав автор Ваджахат Алі.

«Vogue знає, що Камала Гарріс любить жіноче товариство, костюми і зручні штани. Тож вони просто перемішали все разом для обкладинки. Ось тільки вони не могли вирішити, чи піде вона в розкішний французький салон, у зал Сенату або на пробіжку».

Користувач MVP Harris сказав, що обкладинка доводить, що 71-річній Вінтур пора піти з посади редактора Vogue.

«Якщо її команда може правильно стилізувати чорношкіру жінку тільки тоді, коли вона покрита одягом від кутюр, то її термін перебування на посаді вичерпав себе. Подивіться, як Elle перекриває Vogue. Електричний стілець!».

Активістка Шарлотта Клаймер написала: «Люди, які не розуміють, чому обкладинка Vogue обраної віцепрезидента Камали Гарріс погана, не беруть до уваги суть. Само по собі фото не жахливе. Просто воно набагато нижче за стандарти Vogue. Вони не замислювалися над цим. Неначе домашнє завдання закінчили вранці. Нешанобливо».

Водночас журналіст видання New York Magazine Яшар Алі повідомив, що журнал помістив на обкладинку не те фото, яке узгодив із Гарріс.

«На обкладинці, яку вони очікували, обрана віцепрезидент Гарріс була одягнена у синій костюм. Це була обкладинка, яку її команда і команда Vogue, включно з Анною Вінтур, узгодили між собою ... що є стандартом для журналів мод», — написав Алі.