У США померла «дівчина Бонда» Робертс. ЗМІ помилково повідомили про це на день раніше

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

У лікарні Лос-Анджелесу померла 65-річна американська акторка та модель Таня Робертс, яка зіграла роль дівчини агента Джеймса Бонда.

Про це пише TMZ.

Смерть підтвердив її партнер Ленс О’Браєн, якому про це повідомили лікарі. Але ЗМІ опублікували новину про смерть акторки за день до цього.

Справа в тому, що О’Браєн був у палаті Робертс 4 січня і розповів її агенту, Майку Пінгелу, що вона нібито «померла у нього на руках». «Я попрощався з Танею і побачив її прекрасні очі в останній раз», — зазначив він. Пінгел сприйняв ці слова як підтвердження смерті акторки і повідомив про це ЗМІ. Однак коли О’Браєн коментував журналістам смерть Робертс, йому зателефонував лікар і зазначив, що вона досі жива.

Але через деякий час лікарі зв’язалися з О’Браєном і розповіли йому, що Робертс таки померла. Вона була у тяжкому стані, а лікарі діагностували у неї інфекцію сечових шляхів.

  • Робертс госпіталізували в Лос-Анджелесі 24 грудня після того, як вона знепритомніла, прийшовши додому після прогулянки зі своїми собаками.
  • Таня Робертс (справжнє імʼя — Вікторія Лі Блум) знялася в більше ніж чотирьох десятках фільмів і телесеріалів. Найбільшу славу їй приніс серіал «Ангели Чарлі». У 1985 році вона зіграла роль дівчини Джеймса Бонда в частині «Вид на вбивство».