Зсув ґрунту в Норвегії: рятувальники досі шукають під завалами трьох людей. Кількість загиблих зросла до семи

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Зсув ґрунту в Норвегії: рятувальники досі шукають під завалами трьох людей. Кількість загиблих зросла до семи

CBS

У Норвегії, де стався масштабний зсув ґрунту, рятувальники продовжують шукати трьох зниклих людей і не полишають надії знайти їх живими.

Про це пише NRK.

У неділю на місці зсуву знайшли тіла трьох людей, отже, загальна кількість жертв зросла до семи осіб. П’ятьох з них вже ідентифікували.

Наразі рятувальники обшукують чотири місця, де собаки відчули ймовірні ознаки життя. У поліції зазначають, що можливість знайти людей живими досі залишається. Усе залежить від того, де саме опинилася людина під уламками, навіть попри досить низькі температури в Норвегії.

Місце трагедії відвідав король країни Гаральд V зі своєю дружиною. Вони запалили свічки на імпровізованому меморіалі в пам’ять про жертв зсуву.

  • У норвезькому селі неподалік столиці стався масштабний зсув ґрунту, який поховав під землею кілька будинків і призвів до евакуації всіх мешканців. Зсув почався рано-вранці 30 грудня, мешканці одразу викликали службу порятунку. На той час будинки просто рухались разом із землею, проте вже по обіді дві споруди провалилися у кратер, що утворився внаслідок стихійного лиха. Інші будинки опинилися на краю обриву.