«Укрзалізниця» запроваджує послугу перегляду фільмів у потягах «Інтерсіті». До кінця року вона безкоштовна

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

«Укрзалізниця» запроваджує послугу перегляду фільмів у потягах Інтерсіті та Інтерсіті+. Компанія надаватиме пасажирам доступ до бази фільмів і мультфільмів на платформі своїх партнерів — онлайн-кінотеатру Sweet.tv. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Для цього пасажир повинен придбати у WOG-cafe спеціальний код, який і дозволить підключитися до мережі sweet.tv. Там можна буде дивитися фільми безпосередньо з власного ґаджета, а підʼєднання до мобільного інтернету не потрібне. У фільмотеці, за даними компанії, близько 280 ліцензійних фільмів українською мовою.

Послуга буде платною, але її вартість в «Укрзалізниці» не вказують. Проте, додають, що до кінця року вона буде безкоштовною.

Тестування сервісу розпочалося 15 грудня в потязі Київ — Славське, а вже з цього тижня сервіс стане доступним і на інших маршрутах Інтерсіті+ у тестовому режимі.

Укрзалізниця також запросила до співробітництва і інших провайдерів мультимедійних послуг зі своїм обладнанням для тестування додаткових пасажирських послуг.