Девʼятирічний хлопчик з Техасу очолив рейтинг найбільш високооплачуваних ютуберів — $29 мільйонів за рік

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Девʼятирічний хлопчик з Техасу очолив рейтинг найбільш високооплачуваних ютуберів — $29 мільйонів за рік

ryansworld / Instagram

Девʼятирічний хлопчик Раян Кадзі зі штату Техас третій рік поспіль очолює рейтинг найбільш високооплачуваних ютуберів — за 2020 рік на платформі він заробив $29 мільйонів.

Рейтинг укладав Forbes.

Райан отримав популярність 4 роки тому завдяки відео із розпакуванням іграшок з мультфільму «Тачки». Його відео набрало понад два мільярди переглядів, і канал «Світ Раяна» став популярним.

Успіх сина батьки пояснюють тим, що він здатний створити особливий звʼязок зі своїми глядачами.

За даними Forbes, родина виробляє лінію товарів для мережі супермаркетів Walmart, а у Раяна також є свої власні шоу на Nickelodeon і Roku. Окрім цього, на початку грудня він запустив віртуальний світ на популярній ігровій платформі Roblox.

За даними The Wall Street Journal, імперія бренду Раян Кадзі оцінюється приблизно в $500 мільйонів.

На другому місці у рейтингу Forbes блогер Mr. Beast із заробленими $24 мільйонами за рік. Його власник Джиммі Дональдсон за останні 12 місяців заморозився в льоду й побудував найбільшу вежу з Lego за всю історію.

На третьому місці канал Dude Perfect. Його ведуть пʼять братів і знімають відео про ігри зі світловими мечами, гарматами Nerf і пейнтбольними кульками. За 2020 рік вони заробили $23 мільйони.

  • Сервіс YouTube відмовився публікувати топ найпопулярніших відео 2020 року. Уперше з 2010 року YouTube відмовився публікувати відео з підсумками року.
  • Відео Baby Shark південнокорейської компанії Pinkfong стало найпопулярнішим на YouTube — його переглянули понад 7 мільярдів раз. Дитяча пісня про сімейство акул випередила попереднього рекордсмена — латиноамериканського співака Луїса Фонсі з піснею Despacito.