Безкоштовну ковзанку біля Офісу Зеленського відкрив благодійний фонд Parimatch

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Безкоштовну ковзанку біля Офісу Зеленського відкрив благодійний фонд Parimatch

Офіс президента України / Facebook

У Києві біля Офісу президента безкоштовну ковзанку відкрив благодійний фонд букмекерської контори Parimatch. Про це фонд повідомив у Facebook.

«Святковий новорічний майданчик відкрився за ініціативи Офісу Президента України. Він працюватиме впродовж новорічних свят з 10:00 до 21:00. Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation Ukraine підтримав дану ініціативу та посприяв відкриттю безкоштовної ковзанки, щоб подарувати дітям свято та залучити їх до спорту», — зазначили в організації.

У фонді розповіли, що у будні на ковзанці проводять майстер-класи від українських хокеїстів та індивідуальні катання з тренером на льоду для дітей з інвалідністю.

Скористатися ковзанкою зможуть безкоштовно всі охочі. Ковзани можна буде принести з собою або взяти напрокат безоплатно на місці.

Ковзанку на День святого Миколая (19 грудня) відкрили президент Володимир Зеленський з дружиною. Тоді в ОП писали, що новорічні атракціони та декорації встановили меценати та доброчинці без використання бюджетних коштів. Хто саме — не назвали.

Зазначимо, що Parimatch — це найбільша українська букмекерська контора. Проте 27 січня 2020 року Печерський райсуд Києва заборонив доступ до її сайту. У поліції назвали причину — кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом), ч. 2 ст. 200 (підробка документів), ч. 2 ст. 209 (відмивання грошей). Хоч в Україні й легалізували гральний бізнес, ринок азартних ігор поки не працює — необхідно, аби уряд погодив ліцензійні умови.