У Росії біля управління ФСБ підірвався смертник. Постраждали шестеро людей

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У Росії, у Карачаєво-Черкесії біля будівлі регіонального управління ФСБ стався вибух — імовірно, підірвався терорист-смертник.

Про це повідомляє Інтерфакс.

За попередніми даними, чоловік підійшов до групи правоохоронців біля входу в будівлю ФСБ і підірвав себе з криками «Аллаху Акбар».

За даними каналу Baza, спочатку біля будівлі вибухнула петарда, а коли співробітники ФСБ вийшли подивитися, в чому справа, до місця підʼїхала машина і з неї вибіг смертник.

Обережно! Відео містить сцени насильства (не рекомендовано особам з нестійкою психікою).

Одне з джерел розповіло агентству, що вибухів було два. Уранці біля будівлі вибухнула невелика бомба, і туди направили співробітників ФСБ, а коли вони прибули на місце — до них підʼїхало авто зі смертником.

Інтерфакс і «Ведомости» повідомляють про шістьох постраждалих, серед яких є правоохоронці та цивільні.

Національний антитерористичний комітет на своїй офіційній сторінці «ВКонтакте» підтвердив, що поранені шестеро людей, але вказав, що у них легкі поранення і всі постраждалі — правоохоронці. НАК повідомляє, що вибух стався в селі Учкекен. Зловмисник нібито намагався прорватися на територію, де «проводилися оперативно-розшукові заходи», і підірвав себе, коли його хотіли затримати.