У Швеції знайшли чоловіка, якого майже 30 років тримала в неволі власна матір. Він ледве ходив і був у жахливому стані

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
У Швеції знайшли чоловіка, якого майже 30 років тримала в неволі власна матір. Він ледве ходив і був у жахливому стані

Unsplash

У Швеції знайшли чоловіка, замкненого в будинку протягом 28 років. Він мав серйозні проблеми зі здоров’ям і жив у жахливих умовах — слідство вважає, що його утримувала в неволі власна матір. Жінку заарештували, а її син перебуває в лікарні в критичному стані.

Про це повідомляє Expressen.

41-річний чоловік протягом 28 років жив удома в передмісті Стокгольму — матір забрала його зі школи ще в дитинстві, коли йому було 12 років, і відтоді тримала в неволі. В’язня знайшли після того, як його 70-річна матір потрапила до лікарні.

Чоловік втратив у неволі всі зуби, був весь вкритий виразками, відкритими ранами і ледь ходив. Його звільнила родичка, яка зайшла до квартири після того, як матір чоловіка госпіталізували.

Жінка підозрювала, що її родичка могла замкнути у квартирі власного сина.

За її словами, у помешканні, де роками не прибирали, стояла повна тиша, яку порушував лише увімкнений старий телевізор. Свого родича жінка знайшла лише завдяки шуму з кухні.

Чоловік лежав на підлозі. Він ледве говорив, але упізнав свою родичку, яку не бачив понад 20 років.

«Це було схоже на фільм жахів. Усюди були сеча, бруд і пил — пахло гнилим. Матір маніпулювала суспільством всі ці роки. Жахливо, що він був у неволі все своє життя», — розповіла вона.

Наразі чоловік перебуває в лікарні у критичному стані. Його матір заарештована за підозрою в незаконному обмеженні свободи та спричиненні важких тілесних ушкоджень і хвороб. Жінка відкидає будь-які обвинувачення.

Як повідомляє STV, жінка почала надмірно захищати свого сина після того, як померла інша її дитина. Родичі вважали цю родину дисфункціональною.