Variety: «Оскар-2021» планують провести у традиційному форматі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Variety: «Оскар-2021» планують провести у традиційному форматі

Christopher Polk / Getty Images

Організатори 93-ї церемонії кінопремії «Оскар» планують у квітні наступного року провести в церемонію нагородження у звичайному режимі.

Про це пише Variety.

«Джерела серед організаторів кажуть, що, відклавши церемонію нагородження, Американська кіноакадемія сподівається, що навесні знову відкриються кінотеатри, а це дозволить більшій кількості фільмів брати участь у відборі», — пише видання.

Разом з тим, інше джерело розповіло Variety, що керівники кіноакадемії відвідали кінотеатр Dolby Theater в Лос-Анджелесі, де традиційно проходить церемонія, щоб обговорити всі можливі варіанти. Представник Dolby Theater, який налічує 3,4 тис. місць, від коментарів відмовився.

  • У червні Американська кіноакадемія вирішила перенести проведення церемонії «Оскар» у 2021 році через пандемію коронавірусу.
  • Організатори премії «Оскар» вперше за всю історію допустять до відбору фільми, які показували онлайн в період закриття кінотеатрів через пандемію коронавірусу.
  • Американська кіноакадемія ухвалила рішення, що кількість номінантів на премію «Оскар» в категорії «Найкращий фільм» буде постійною — десять фільмів.