Російські пісні, пародії на них та інтервʼю Богдана: які відео на YouTube найбільше дивилися українці в 2020 році

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Найбільш популярними відео на YouTube серед українців у 2020 році були кліпи російських виконавців та українські реаліті-шоу.

Про це йдеться у пресрелізі Google.

«Серед авторських відео у 2020 році українські користувачі найбільше дивилися розважальний і пізнавальний контент, а також інтервʼю відомих людей. Так, у рейтингу найпопулярніших відео цього року на YouTube лідером стала пародія від каналу SILIRADA на хіт білоруського виконавця Мевл «Холодок», — зазначають там.

Також серед найпопулярніших відео опинилися випуски шоу «Холостячка» та «Від пацанки до панянки», а також інтерв’ю ексголови Офісу президента Андрія Богдана. Повний список має такий вигляд:

Водночас серед музичних відео усі 10 найпопулярніших — це кліпи виконавців із Росії. Лише в двох відео є українські артисти: кліп Monatik з Вірою Брежнєвою на пісню «ВЕЧЕРиНОЧКА», а також пісня групи Artik & Asti, яка хоч і була заснована в Україні, але вже тривалий час виступає у Росії. Загалом українці найбільше дивилися такі кліпи:

  • Сервіс YouTube відмовився публікувати топ найпопулярніших відео 2020 року. Уперше з 2010 року YouTube відмовився публікувати відео з підсумками року.
  • Відео південнокорейської компанії Pinkfong «Baby Shark» стало найпопулярнішим на YouTube — його переглянули понад 7 мільярдів раз. Дитяча пісня про сімейство акул випередила попереднього рекордсмена — латиноамериканського співака Луїса Фонсі з піснею Despacito.