«Автолюкс» заявив про серію нападів на свої автобуси. Натякає на причетність конкурентів-нелегалів

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Автолюкс» заявив про серію нападів на свої автобуси. Натякає на причетність конкурентів-нелегалів

«Автолюкс»

Компанія «Автолюкс», що займається автобусними пасажирськими перевезеннями по всій країні, скаржиться на серію нападів на рейсові автобуси за маршрутом Київ — Чернігів — Київ. Напади трапляються навіть за присутності поліцейських.

Про це пресслужба компанії повідомила у Facebook.

Про поліцейський супровід компанія попросила напередодні — через постійні напади на автобуси, які курсують за цим маршрутом. В «Автолюксі» зазначили, що винних досі не знайшли, хоча постійно звертаються до правоохоронців.

Автоперевізник звернувся до МВС, Мінінфраструктури та мера Чернігова Владислава Атрошенка й наголосив, що треба розвʼязати проблему з «нелегальними перевезеннями та бандитизмом».

Нещодавні напади відбулись 28 листопада, на початку першої години ночі у Києві біля станції метро «Лісова». Тоді невідомі розбили лобове скло в автобусі, що прямував до Чернігова. Водій та два пасажири не постраждали. Під час нападу в салоні автобусу перебували два співробітники поліції, але наздогнати нападників їм не вдалося.

Того ж дня о 19:00 в Київській області, біля заводу виробника безалкогольних напоїв двоє невідомих вибігли із засідки та почали жбурляти важкі предмети в лобове скло рейсового автобуса, який їхав за маршрутом Чернігів — Київ. Під час нападу в автобусі було 10 пасажирів, водій та двоє поліцейських. Затримати нападників теж не вдалося.