Під лікарню «Феофанія», де лікується Зеленський, прибули активісти. Вимагають свободи для політвʼязнів та відставки уряду

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Учасники автомаршу «Майдан — Феофанія» прибули до лікарні, де президент України Володимир Зеленський лікується від коронавірусу. Активісти вимагають відставки всього уряду та розпочати кримінальне провадження через «корупційне» використання коштів з протиковідного фонду.

Окрім цього, вони закликають припинити знищення малого та середнього бізнесу. Також на акції закликали звільнити політвʼязнів, зокрема фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Як зазначається в анонсі, якщо президент відмовиться вислухати людей у «Феофанії» — «поїдемо шукати його додому, на дачу, під ОП, якщо поїде в іншу область — наші активісти знайдуть його і там».

Учасників акції закликали брати із собою шини та асфальт — «ми повернемо президенту те, що він підсунув нам замість ліків та апаратів ШВЛ». Власне на акції вони дістали зелений плакат, на якому було написано «Зе», заявили, що зараз будуть «лікувати» президента й засипали банер асфальтом.