Ексміністр економіки Милованов заявив, що працює радником Єрмака

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Ексміністр економіки Милованов заявив, що працює радником Єрмака

Пресслужба Кабінету міністрів України

Колишній міністр економіки Тимофій Милованов заявив, що працює радником голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Про це він повідомив у Facebook.

Він повідомив, що є позаштатним радником і не отримує за це зарплатні. «І що це означає? Ви всі знаєте, які виклики стоять перед державою: COVID, фінансування бюджету, стосунки з міжнародними фінансовими організаціями. Сподіваюсь, що мої знання стануть корисними найвищому керівництву України», — написав він.

Милованов додав, що залишається президентом Київської школи економіки і продовжує відповідати за стратегію розвитку школи та збір коштів на її фінансування. «Як багато з вас знають, ми у Київській школі економіки неформально або формально (інколи комерційно) надаємо аналітику, консалтинг та освітні програми достатньо широкому колу політиків, органів влади та державних підприємств. У нас достатньо досвіду та спроможності для розробки якісних економічних політик, яких сьогодні (і завжди) потребує Україна», — підкреслив він.

  • 4 березня Верховна Рада звільнила уряд премʼєр-міністра Олексія Гончарука. За це рішення проголосували 353 народні депутати. В уряді Гончарука посаду міністра розвитку економіки обіймав Тимофій Милованов.
  • 17 березня Верховна Рада призначила міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства заступника генерального директора агрохолдингу Ukrlandfarming Ігоря Петрашка.