«Розмов ні з ким не було»: міністр охорони здоров’я Степанов прокоментував чутки про своє звільнення

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
«Розмов ні з ким не було»: міністр охорони здоров’я Степанов прокоментував чутки про своє звільнення

УНІАН

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов прокоментував чутки про своє звільнення і заявив, що не мав ні з ким розмов щодо відставки.

Про це він розповів у коментарі «Радіо Свобода».

«У мене не було розмов ні з ким на цю тему. Я повністю сконцентрований на роботі і конкретних результатах. За період, протягом якого я очолюю Міністерство охорони здоров’я, вдалося відбудувати систему лабораторних центрів, які за попередні роки були зруйновані», — заявив Степанов.

Міністр вважає, що його відставки намагаються досягти представники фракції «Голос», тому що він для них «незручний».

«Я для них дуже «незручний» міністр. Мою відставку вони почали ініціювати одразу через два тижні після мого призначення», — пояснив Степанов.

  • Чутки про звільнення Степанова почалися ширитися у парламенті останні кілька тижнів. Нардеп від «Голосу» Ярослав Железняк натякнув на те, що рішення про звільнення міністра вже готове, а тому він екстрено нібито захворів на коронавірусну інфекцію.
  • Також про рішення щодо звільнення Степанова повідомила і волонтерка Оксана Сухорукова, яка була на нараді в Офісі президента щодо протидії поширенню коронавірусу. За її словами, в ОП вже було готове рішення про відставку Степанова.
  • Водночас джерела ЗМІ повідомляють, що президент Володимир Зеленський незадоволений роботою Степанова, але остаточного рішення про його звільнення поки немає.