Україна поступилася Німеччині у груповому етапі Ліги націй

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Збірна України з футболу програла з рахунком 3:1 збірній Німеччини у груповому етапі Ліги націй.

Матч відбувся у Німеччині в місті Лейпциг.

Першими рахунок відкрили саме гості — точним ударом у дев’ятку відзначився Роман Яремчук. Цей гол став для нападника шостим у збірній, що дозволило йому увійти в 20 найкращих нападників в історії.

Однак німці відігрались усього за 10 хвилин, а потім і вийшли вперед. На 23-й хвилині Лерой Сане зрівняв рахунок, успішно завершивши контратаку, а на 33-й хвилині Тімо Вернер вивів свою збірну вперед, замкнувши простріл.

У другому таймі збірна Німеччини збільшила відрив — дублем відзначився Вернер. Таким чином, рахунок став 3:1 і після того не змінювався.

Попри це, збірна України мала кілька небезпечних моментів біля воріт суперника, але так і не змогла скоротити розрив у рахунку. Перед останнім матчем у групі українці посідають 3 місце із 6 очками. У швейцарців, які перебувають на останньому місці, 3 очки. В останньому турі збірна України зустрінеться саме зі збірною Швейцарії.

  • 13 жовтня збірна України з рахунком 1:0 перемогла збірну Іспанії в четвертому турі елітного дивізіону Ліги націй УЄФА.