В Офісі президента планують створити іменний відеоблог Зеленського. Також можуть «щось» організувати з блогерами

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
В Офісі президента планують створити іменний відеоблог Зеленського. Також можуть «щось» організувати з блогерами

Пресслужба президента України

В Офісі президента планують створити іменний відеоблог Володимира Зеленського. Таким чином хочуть відновити комунікацію з українцями через відео. Про це розповів радник глави ОП Михайло Подоляк в інтерв’ю «Українській правді».

Він пояснив, що іноді недостатньо звичайних інтервʼю, які Зеленський дає телеканалам, тому варто вийти за рамки шаблонів, і Зеленський готовий це зробити.

«Він готовий йти не на відосікі, я вважаю, що відосікі — це мало. Він — більше, ніж відосікі. Він президент країни. Але ось іменний відеоблог, який президент буде вести регулярно, який буде дуже жорстко структурований — це саме те. Чому? Я пояснюю. Тому що він готовий відкрито говорити на будь-які питання. [...] Йому потрібно говорити десь, що він робить. У нас мало тих синхронів, які потрапляють в телеканали. У нас недостатньо тих медіаресурсів», — зазначив Подоляк.

Наразі розробляють концепцію цих відеоблогів, але попередньо це буде стаціонарний блог, у межах 10 хвилин, де Зеленський буде брати 5—6 базових тем тижня і давати свій фідбек з цього приводу. Окрім цього радник президента зазначив, що можна буде влаштувати «щось» з якимись блогерами. Про блогерів з яких саме майданчиків йдеться — поки невідомо.